2011. február 13., vasárnap

Kitörés 35 Emléktúra

Február 12-én éjszaka úgy döntöttük részt veszünk mi is a Kitörésben, hogy megemlékezzünk az áldozatokról. Az éjszaka és a (bár enyhe) téli viszonyok, valamint az eddigi teljesítések alapján úgy gondoltuk, hogy a 60-as táv az még nagyon sok lenne, ezért maradtunk a 35-ösnél, amely 35,2 km.-es távval és 1087 méter szintemelkedéssel bírt. A teljesítésre 10 óra volt adva, a nevezési díj pedig 1200 Ft. volt. 22:00 és 0:00 között lehetett indulni a Virágos nyeregből. Kesztölcről busszal felbuszoztunk Budapestig, majd helyijárat és egy kis sétával a Virágos nyeregig megközelítettük a rajtot. Mivel először vettünk részt a Kitörésen még nem tudtuk milyen élmények várnak ránk és két német egyenruhába öltözött katonával találkoztunk. Még csomó időnk volt indulásig, addig beültünk a nagyon hangulatos Boróka Büfébe. Később már érkeztek olyanok akik futottak és a 60-as távot csinálták. Mivel nagyon korán érkeztünk így elsőként indultunk neki a 35-ös távnak, pontban 22:00 órakor. Sajnos pontosan már nem tudom, hogy Szomorra, a célba mikor értünk be, de sikerült a 35-öst szintidőn belül teljesíteni. Nagyon tetszett a a túra és megfogadtuk, hogy rágyúrunk és 2012-ben már a 60-ason indulunk.

A túrán készült fotók megtekinthetőek a képre kattintva.


2 megjegyzés:

  1. Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
    Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az oldal már nem működik, archiválva van csak. Viszont ha képeket szeretnél túrákról, többek között az idei és előző évi Kitörés túrákról is, akkor látogass el erre az oldalra: https://www.facebook.com/turafotok

      Törlés